COUNTRY-RIVITANSSI / LINE DANCE

Country-ririvitanssi: ”Kaikki pitävät kantrista, he eivät vaan tiedä sitä”! - Moni suomalainen ei edes tiedä kuuntelevansa kantria, sillä niin laaja on kantrimusiikin genre. Kurssillamme saat laajan kattauksen Country-musiikin eri tyyleistä ja pääset tanssimaan kaikille sopivalla tavalla mukavassa joukossa. Kaikki oppivat ja kaikki pystyvät on periaatteemme. Liikuntamuotona kantririvitanssi sopii kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille. Alkeiskurssillamme opit käytetyimmät askelkuviot ja et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta, etkä tanssiparia. Tule sellaisena kuin olet!!!

Välineet, vaatteet, kengät: Harrastaminen ei vaadi mitään erityisvarusteita. Luistavat sisäkengät ja vesipullo riittävät, myös sukkasillaan voi harjoitella. Kun olet päättänyt jatkaa harrastamista, voit halutessasi hankkia tyyliin sopivia vaatteita, bootsit ja hatun. Jäsenemme saavat 20% alennuksen Jari Mäki Oy:n tuotteista.

KEVÄÄLLÄ 2022 ALKAVAT KURSSIT

Keminmaassa koulukeskuksen Peilisalissa

Alkeisjatkokurssi: Ma 28.3 klo 18.00-19.00.Tämä kurssi on jatkoa 2020-21 päättyneeseen alkeiskurssiin.

Välikelinkurssi ( toiveita, kertausta ja hieman uuttakin): Ma 28.3 klo 19.15-20.30. Kurssi on tarkoitettu jo hieman tanssineille.

 

SYKSY 2022

Keminmaassa

HOX!!!UUSI ALKEISKURSSI ALKAA 2022 SYYSKUUN 5 PÄIVÄ MA KLO 18.00

Paikka; Koulukeskuksen Peilisalissa (Kirkonmäen isolla koululla)

Kurssimaksut 5€/jäsen ja 7€ ei jäsen. Yksi maksu kattaa molemmat KEVÄÄN 2022 kurssit, joten voit halutessasi osallistua molemmille kursseille 😊

Alkeiskurssi : Sinulle joka et vielä ole kokeillut tätä hauskaa harrastusta. Voit tulla kurssille missä vaiheessa vain. Ei ennakkoilmoittautumista. Ohjaajana Päivi Perttula ja Satu Karjalainen

Alkeisjatkokurssi: Sinulle joka jo hieman hallitset alkeistason askelkuvioita. Ohjaaja Päivi Karhu ja Satu Karjalainen

Välikelinkurssi: Sinulle joka haluat muistella ja kerrata vanhoja mielitanssejasi ja lisäksi tulla opettelemaan uusia suosikkitansseja. Tule kokemaan countryrivitanssin hurmaa!!! Ohjaaja Sari Karhu

Jatkotasonkurssi: Sinulle joka jo hallitset perusaskeleet ja askelkuviot. Tule opettelemaan uusia hittitansseja ja kertaamaan jo opittuja mielitanssejasi.

HOX!!! Viikottaiset rivitanssikurssit ovat tarkoitettu kaikille näöstä, koosta, iästä riippumatta,  poikkeuksena lapset alle 8 vuotiaat, joille kurssit eivät ole suunnattu. Voit tanssia luistavilla sisäkengillä, tossuilla tai vaikka sukkasilleen. Vesipullo vain mukaan.

Lisätietoja Päivi Perttulalta 040 779 47 00

                  Sari Karhu 050 364 25 35

 

Välikelin- ja Jatkotasonkurssi

To klo 18-19.30 alk. 8.9.22

Kirkkotie 50

Jatkotasonkurssi: Sinulle joka jo hallitset perusaskeleet ja askelkuviot. Tule opettelemaan uusia hittitansseja ja kertaamaan jo opittuja mielitanssejasi.

Lisätietoja Sari Karhulta 050 364 25 35

Kurssimaksut:

Alkeiskurssit 7€ ei jäsen/5€ jäsenet.

Välikeli-ja jatkokurssit 7€ ei jäsen/5€ jäsenet.

Maksetaan kurssilla ohjaajalle.

Maksat vain niiltä kerroilta kun olet tanssimassa.

 

Nuoret alle 15 v 30€ syyskausi ja 32€ kevätkausi 

Nuorten maksut Meri-Lapin Country ry:n Osuuspankin tilille FI67 5131 0020 193919 VIITE: 1245