COUNTRYRIVITANSSI KURSSIT

Countryrivitanssi on mukava harrastus kaiken ikäisille ihmisille. Näköön, kokoon, kuntoon, sukupuoleen tai mihinkään muuhunkaan katsomatta.

Tanssikursseilla edetään tanssijoiden tahtia. Ei ole siis mitään määrättyä määrää tansseja, mitkä pitäisi oppia.

Ei ole myöskään mitään kriteeriä, että pitäisi olla hattu tai bootsit tai muutakaan rekvisiittaa. Niitä voi ostaa sitten joskus, jos itse haluaa. Eli tule sellaisena kuin olet!!! Pukeutuminen vapaaehtoista, mutta pakollista {#smileys123.tonqueout}

 

Juuri SINULLE joka mietit voitko tulla meille tanssaamaan. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää kun tulet paikalle oikeaan aikaan juuri sellaisena kuin olet. 

Kurssimaksut: 6e ei jäsen / 4e jäsen (katso jäsenyys)

Nuoret 11-15 vuotiaat maksavat syys- ja kevätkauden kokonaan kausien alussa. Syyskausi 30,00e ja kevätkausi 35,00e. Kurssiohjelmaa  ei kuitenkaan ole suunnattu lapsille.

Kaikille kursseille maksat vain niiltä kerroilta kun olet paikalla.

Jos haluat kysyä jotain tanssikurssista, rohkeasti vain meiliä meidän sähköpostiimme merilapincountry@hotmail.com, tai soita Sarille 050 364 25 35

Kemi

Kertauskurssi: Keskiviikkoisin Toimintakeskus Takitsulla Oklaholmankatu 16 klo 18.00-19.30. Kertaamme alkeis-ja keskitason tansseja. Ohjaaja Arja Mielonen ja Satu Karjalainen.

Välikelinkurssi: Maanantaisin Kertsillä Oklaholmankatu 7 kerhohuone  klo 17.00-19.00 sinulle joka olet jo hieman tanssinut countryrivitanssia. Ohjaaja: Sari Karhu.

 

 

 

Tanssiaskelsanasto

Askelkuviosanasto